Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Eίμαστε μία κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο της καλλιέργειας και μεταποίησης βιομηχανικής κάνναβης. Η μακροχρόνια ενασχόλησή μας με τις ευεργετικές ιδιότητες του φυτού σε θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο, με πρωτοφανή αποτελέσματα μας ώθησε στην συνίδρυση του συλλόγου “Ασθενείς Υπέρ Της Χρήσης Φαρμακευτικής Κάνναβης” το 2013, με στόχο τη νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης και το συνταγματικό δικαίωμα των ασθενών στην επιλογή της θεραπείας τους.

Οι δημόσιες δράσεις μας, οι γνώσεις και οι εμπειρίες που αποκτήσαμε μέσα από τους αγώνες για τη διεκδίκηση της ιατρικής κάνναβης και η συνεχώς αυξανόμενη συμβουλευτική επαφή με πληθώρα ασθενών αποτελούν εχέγγυα στην ίδρυση της Canncurecollective τον Δεκέμβριο του 2017.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Μη ξεχνώντας τις ρίζες ως ασθενείς της ιατρικής κάνναβης, η εταιρεία αυτή δεν ξεκίνησε ως εταιρεία, ξεκίνησε ως αποστολή.

Οι δράσεις μας τροφοδοτούνται από την επιθυμία μας να αλλάξουμε τα δεδομένα στην σύγχρονη αυτοφροντίδα. Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε μια σειρά προϊόντων ευεξίας από κάνναβη που θα βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας και τους αγαπημένους τους να ζήσουν μια πιο ευτυχισμένη και υγιής ζωή.

Ως εταιρεία, επιδιώκουμε να έχουμε ένα σαφές όραμα και να εκπληρώσουμε την αποστολή μας στο μέγιστο των δυνατοτήτων της.

Kαλώς Ήρθες!

Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies και τους όρους χρήσης.