ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αλλαγή Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από το courier στην απόδειξη παραλαβής. Εάν η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερών τότε η Canncurecollective δύναται να μην την αποδεχτεί.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτό το αίτημα υπαναχώρησης είναι το προς επιστροφή προϊόν να είναι αχρησιμοποίητο, στην αρχική του κατάσταση.

Παραλαβή ελαττωματικών προϊόντων εξαρχής

Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος κατά την παραλαβή, π.χ. το προϊόν εμφανίζεται αλλοιωμένο ή χαλασμένο μέσα στη συσκευασία αποστολής με εμφανή σημάδια καταπόνησης της συσκευασίας αποστολής, η εταιρεία μας θα πρέπει να ενημερωθεί εντός 24ώρου από την ημερομηνία και ώρα παραλαβής της παραγγελίας από τον πελάτη, ώστε να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση του προϊόντος με έξοδα της εταιρείας. Πέραν αυτού του χρονικού διαστήματος η αντικατάσταση για τους παραπάνω λόγους ελαττωματικότητας δε θα γίνεται δεκτή.

Επιστροφή χρημάτων

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 14ων ημερών από την παραλαβή της επιστροφής και με τρόπο ανάλογο του αρχικού τρόπου πληρωμής. Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή η επιστροφή χρημάτων γίνεται σε λογαριασμό κατάθεσης του δικαιούχου της παραγγελίας.

Kαλώς Ήρθες!

Το περιεχόμενο αυτού του site είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies και τους όρους χρήσης.